Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
445
a6d4ec52ea21d50d4b2fccf3cd12e823
Tillbaka (UPD: )

Sirius har långt kvar till storfomen

Sandviken gjorde 1-1 omedelbart efter avslag och i halvtid ledde gästrikarna med hela 5-1. Men det skulle bli värre. Mycket värre.

I första halvlek hade Sirius haft en del boll och stått emot hyfsat, i alla fall i en halvtimme. Men andra halvlek började med ett snabbt SAIK-mål och matchen var avgjord. 6-1 blev till slut 13-1 och Sirius hade ingenting i andra halvlek. Nyförvärvet från Vetlanda, Christoffer Edlund gjorde hela sju mål, flera av dem efter läckra passningar från Magnus Muhrén, som även gjorde tre mål.

Sandviken har ett mycket bra lag och bör utan större svårighet ta sig till SM-finalen i mars. Sirius har lååångt till förra säsongens storform och har mycket att jobba med inför Vetlanda-matchen på onsdag. Det är en match som kommer att bli betydligt jämnare. Man ska komma ihåg att även självaste Edsbyn fick storstryk borta mot SAIK.

Under matchen fick jag ett SMS från min bror. Han skrev att Sirius förlorade borta mot Sandviken med 14-1 1999. Då var Sirius ett bottenlag, förra säsongen kom man trea i elitserien och gick till semifinal. Jag tror att vi ska skruva ner förväntningarna en aning. Sirius fick allt att stämma förra säsongen. En del förutsättningar har ändrats. Flera andra lag har värvat fler nya spelare av hög klass, Sirius har en tunnare trupp i år och så kan man inte längre överraska sina motståndare som man gjorde förra säsongen. Om man når kvartsfinal 2010 så tycker jag att vi ska vara glada. En bra början är att ta poäng mot Vetlanda.

/Per Myrsten

Posten senast uppdaterad kl.

Annonser


51