Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1969
15040a280efd35c5a0b58362315dcc55
Tillbaka (UPD: 2015-03-04 11:51:41)

Sirius har revansch att utfärda mot Ljusdal

Det var en första halvlek som till stora delar bestod av lyror och långa utkast p.g.a regnet, som gjorde isen svårspelad. Ljusdal gjorde halvlekens ända mål efter en hörnretur. 

Till början av andra halvleken avtog regnet, vilket öppnade upp för mer spel längst isen. Sirius var det drivande laget men Ljusdal hade taktiken klar. Det gulaklädda spelarna var ständigt på rätt sida bollen och Sirius hade svårt att komma närmre än till straffområdet. 

Patrik Johansson var genom matchen energisk på mittfältet och drev gång på gång upp bollen men de farliga lägen uteblev tills han i den 50:e minuten fick tag i en målvaktsretur och kunde med en hand lyfta in bollen i mål. 

Matchen stod och vägde när Sirius slarvigt gav Ljusdal en hörna. En hörn som Daniel Skarps tryckte upp i nättaket. Bara minuten senare, ännu ett slarv på mittplan. Målfarlige Kalle Mårtensson snor åt sig bollen och skjuter in 1-3. 

När Johan Berglund på hörna i den 70:e minuten gick luften ur för de blåsvarta som inte behöver vänta länge på chans till revansch. Redan imorgon möts lagen, då i Ljusdal. En otroligt viktig match som kan bli helt avgörande när kvalet nästa tisdag summeras. 


Matchsummering: 
Sirius - Ljusdal 1-4 (0-1)
Målskytt Sirius: Patrik Johansson
Matchens Blåställ: Jakob Jenefeldt
Hörnor: 9-9
Utvisningsminuter: 10-0
Publik: 605 

Posten senast uppdaterad 4 mar 2015 kl. 11:51

Annonser


51