Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1001
87c4f3db3e693abc24f96c133ab1527e
TillbakaGAIS fick stopp på Siriusspelarna. Foto: Kenta Jönsson (UPD: 2011-10-29 15:04:23)

GAIS fick stopp på Siriusspelarna. Foto: Kenta Jönsson

Sirius kryssade i premiären

Mycket folk tog sig även i år till den första elitseriematchen på Studan, denna gång tog blåsvart emot GAIS. Precis som förra årets premiär så var det varmt vilket gjorde att isen var svårspelad, skillnaden från förra året var dock att Sirius inte kom upp på nivå. Laget missade en del passningar och fick inte igång något spel. Istället var det GAIS som förde spelet stora delar av den första halvleken och skapade några få chanser. 
Sirius bästa chans i den första halvleken kom när Christian Mickelsson fick tag i returen på Kalle Spjuths skott, men Jesper Thimfors i GAIS målet räddade göteborgarna. 

Halvtid: 0-0

GAIS hade ett fint anfall där Magnus Karlsson kom in i straffområdet, Siriusförsvaret hamnade efter och tvingades dra ner Karlsson vilket ledde till straff. Straffen togs av Lasse Karlsson som inte gjorde något misstag utan gjorde 0-1 för GAIS, ett mål som också var deras första i elitserien. 
Efter det började Sirius att trycka på och skapade några chanser. Mikael Jacobsson kroppsfintade sig förbi ett par försvarare men Thimfors räddade. Kort därefter kom Patrik Johansson igenom efter ett fint anfall, men bollen gick utanför. Istället var det Erik Sundin som satte kvitteringen med en kvart kvar att spela. 
GAIS kom tillbaka in i matchen och hade bland annat ett bra läge när Tony Eklind kom igenom på kontring, skottet gick i stolpen. 
I slutet av matchen var det svårspelat och det skapades inte speciellt mycket åt något håll. Matchen slutade 1-1. 

IK Sirius - GAIS Bandy 1-1 (0-0)
Hörnor: 8-7
Utv min: 50-20
Publik: 1945

Media om matchen:
Posten senast uppdaterad 29 okt 2011 kl. 15:04

Annonser


51