Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
227
a5ee72c586531481e3b149a2811c9cd2
Tillbaka

Fd Gripenspelaren, Alexander Mayborn, numera i IK Sirius

Sirius möter Gripen på Studenternas

Något mindre lustigt är också att Alexander bidrog starkt till att Sirius förlorade fjolårsmatchen i Trollhättan. Alexander gjorde då två mål på Sirius och kunde vinna med sammanlagt 3 - 1. I returen på Studenternas vann Sirius ganska enkelt med hela 6 - 0.

Ett frågetecken i Sirius laguppställning är om Niklas Hellqvist kan spela. Däremot är både Olle Gabrielsson och John Nilsson klara för spel efter sina sjukdomar.

Sirius ligger i nuläget på en tredjeplats i tabellen. Gripen ligger näst sist och vi får självklart inte låta oss luras av tabelläget och tro att det kommer att vara en enkel match. Vi kan ändå förvänta oss att Gripen kommer att spela defensivt och ta de chanser de får. Sirius måste hålla bollen inom laget och inte ge Gripenspelarna några gratischanser. Gripen spelade 5  - 5 mot Vänersborg och har börjat fått snurr på spelet. Vi får hoppas på att vårt blå-svarta gäng ändå kan gå segrandes från kvällens match. Sirius är obesegrade på Studenternas och vi får hoppas att sviten håller i sig.

Väl mött på Studenternas kl 1900.

Posten senast uppdaterad 30 dec 2008 kl. 10:49

Annonser


51