Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
451
160493cb0bc54983052e86d4bb8820e2
TillbakaEskhult i förgrunden i en snöig tillställning (UPD: )

Eskhult i förgrunden i en snöig tillställning

Sirius möter IFK VänersborgBåda lagen har 5 poäng vardera, men Sirius har bättre målskillnad. Föregående säsong gick Vänersborg till kvarsfinal där laget förlorade mot Edsbyn.
I år har laget kunnat träna ostört inomhus och bör ha fått en mer kvalitativ försäsongsträning än tidigare år. Kanske resultaten inte har visat sig riktigt ännu och det är svårt att säga var laget står formmässigt i dagsläget. Vänersborg har två förluster med sig från de två senaste matcherna. Edsbyn gjorde processen kort och besegrade dem med 11 – 1 medan Villa vann med 5 – 1 i en match som var mycket tätare än vad siffrorna skvallar om. Däremot har man hunnit med att ta en välmeriterande seger mot svenska mästarna, Västerås. På Studenternas vann Sirius i fjol med siffrorna 3 – 1.

Hemsidan kontaktade siriustränaren Olle Gabrielsson som sa att Sirius kommer att nöta på med spelet och utveckla de tankar och idéer som de har kring bandyn. Olle berättade också att Vänersborg spelar mer annorlunda nu än tidigare och att de är ett bollskickligt lag. Henrik Eriksson är stark på mitten, vilket vi minns från tidigare drabbningar. Halven Viktor Weiselius, mittfältaren Andreas Eriksson samt forwarden Misja Paskin är andra spelar som kan vara värda att hålla ett extra öga på.

Vi får hoppas på att vädret blir bättre än det har varit de två sista dagarna. Isen blir mjuk och tungåkt under de rådande förhållandena. Lite kallare väder och bättre is ger bättre förutsättningar för bra bandy, men vädret spelar ingen roll för oss i publiken som står under tak. Vi ses allihop på Studenternas IP för en trevlig match mot IFK Vänersborg.

Lars Dahlström

Posten senast uppdaterad kl.

Annonser


51