Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2601
35538594bdd236dd6f7deac01415ce41
TillbakaFoto: Anna Westin (UPD: 2018-10-01 11:16:06)

Foto: Anna Westin

Säsongskort | Sirius nära att tangera fjolårets rekord

- Det är mycket glädjande! Fortsätter det i den här takten kommer vi slå fjolårets försäljningsrekord. Jag hoppas och tror att vi kommer lyckas med det och tillsammans skapa en fantastisk inramning på Studan i vinter, säger Sirius marknadskoordinator Johnny Helmersson. 


Sirius presenterade i år några nya säsongskort, kort som kostar några hundralappar extra men som utöver tillträde till klubbens hemmamatcher i Elitseriens grundserie även ger tillträde till träningsmatcher och ett eventuellt kval/slutspel. Vid köp av det mest exklusiva kortet, VIP-kortet, får man bl.a. årets matchtröja.

- Utökningen av säsongskort har varit väldigt uppskattat bland många supportrar. Möjligheten att kunna välja är viktig och jag känner att vi har lyckats ta fram ett brett utbud för att tillmötesgå våra bandysupportrars olika behov, säger Johnny Helmersson. 


Den 26 oktober spelas premiären på Studan mot IK Tellus men försäljningen av säsongskort pågår ända fram till den 10 november. Efter den tredje hemmamatchen stänger Sirius alltså årets försäljning av säsongskort.
- Jag hoppas att alla i Siriusfamiljen kan hjälpa oss att slå rekord för andra året i rad! Sprid gärna den här länken, https://siriusbandy.attendance2.com/sasong1819 till vänner och bekanta. Tillsammans går vi för rekordet!, avslutar Johnny Helmersson. 

  
Mellan den 1:a och 7:e oktober är det kampanjvecka! Köper du ditt serie- eller säsongskort under kampanjveckan får du 2 biljetter till Elitseriepremiären på Studan mot IK Tellus den 26/10 kl. 19:00. Skaffa ditt säsongskort i dag och bjud med dina vänner på premiären!!!

Köp ditt säsongskort här

Är du medlem i Västra Sidan har du rabatt på våra säsongskort. Köp ditt säsongskort här

Posten senast uppdaterad 1 okt 2018 kl. 11:16

Annonser


51