Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1708
82cb6e710c240df2b427a578f2d49bbc
TillbakaLagbild från Knatten Cup, Sandviken (UPD: 2014-02-05 13:14:15)

Lagbild från Knatten Cup, Sandviken

Sirius P11 på Knatten Cup

Redaktionen har pratat med Mattias Tapper, Manager för Pojkar 11.
-Vi var till en början anmälda med två lag, (Sirius Blå och Sirius Svart) dessutom fick vi en sen förfrågan om att vara med i 02-klassen som vi tackade ja till. Det innebar till att börja med nio gruppspelsmatcher.

Väl i Sandviken inkvarterades laget på Jernvallsskolan några hundra meter från Göranssons Arena där samtliga matcher spelades. Ett hektiskt tidschema väntade där de tre lagen totalt spelade 14 matcher. Med 11 vunna matcher nådde samtliga Siriuslag kvartsfinalspel och lyckades även vinna hela 03-turneringen med lag Svart genom att i finalen besegra Falun med 3-2.

Vad låg fokus på från ledarstaben?
-Vi har fortsätt med att bygga vår laganda. Denna helg har tagit oss ett stort steg närmare säsongens målsättning, att killarna ska lära sig att respektera sina lagkompisar och fungera ihop som ett lag. En sådan här helg tillsammans med hela truppen bidrar enormt mycket till det. Vi vill att alla spelare ska tycka bandy är roligt och att alla finner sin roll utanför isen och känner sig trygga i gruppen.

Det var ett gäng mycket glada och trötta spelare/ledare som anlände till Uppsala på söndagseftermiddagen.

-Som ledare för laget är det otroligt roligt att se hur killarna ställer upp för laget, hjälper och peppar varandra. Vi har haft en fantastisk helg tillsammans med killarna som har uppträtt exemplariskt både på och vid sidan av isen, avslutar Tapper.

/Redaktionen

Posten senast uppdaterad 5 feb 2014 kl. 13:14

Annonser


51