Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
669
ee17416a9ba2879576bd23f8090b1f10
Tillbaka (UPD: 2010-11-01 15:07:10)

Sirius P16 gick till semifinal

10 svenska, 2 norska, 2 finska och 2 ryska lag deltog. Vi mötte Bollnäs, Solberg och Sputnik i grundspelet. Första matchen mot Bollnäs fick en festlig inramning eftersom den låg direkt efter A-lagsmatchen. Vi kom tidigt i underläge men lyckades vända detta och vann övertygande med 4-2. Mitt på lördagen mötte vi ryska Sputnik. Första halvlek spelade vi bra men i andra gjordes ett par misstag som ledde till att de till slut vann med 4-0. Klockan 00.30 natten till söndagen mötte vi norska Solberg. Vi visste att vi hade ett bra utgångsläge för att gå vidare eftersom Bollnäs spelat oavgjort mot Sputnik i matchen före (en fruktansvärd rysare - Bollnäs hade straff i slutminuten – hade de gjort mål där så hade vi varit utslagna.). Vi  vann en klar seger mot norrmännen.

Söndag morgon , efter några timmar sömn, spelade grabbarna sin bästa match i turneringen och kanske någonsin (?). I kvartfinalen mot starka Åtvidaberg vann vi övertygande. Tyvärr orkade vi inte hålla uppe samma energi i semin mot Hammarby utan förlorade till slut ganska klart. Även i matchen om 3e pris var det lite tungt. Vi förde matchen långa stunder men lyckades inte sätta dit bollen. Samtidigt som de gjorde mål på sina få kontringar. Förlorade med udda målet. Lite sur stämning förstås eftersom grabbarna kände att de var värda en bronspeng.

Nåväl, sammantaget en stor framgång. Att komma 4 är super! Till det kommer att grabbarna skötte sig utmärkt som ambassadörer för klubben. Även ledarna Peter, Patrick, Kjelle samt matrialarna Åke och Peter var guld och det märktes att Kjelle trivdes på hemma plan (så bra att han valde att besöka ett dike som han tydligen kände J men om du vill veta mer om det så får du fråga honom).

Tomas, Lagledare på cupen

Posten senast uppdaterad 1 nov 2010 kl. 15:07

Annonser


51