Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
528
ad26c9825bd2144d96c023ded4faab1a
Tillbaka (UPD: 2010-02-06 17:21:12)

Sirius till Bandykyrkan

Hur ska ni orka med detta, Magnus Berglund?
- Visst är det tätt, vi kom hem kl 3 i lördags morse. Men det är bara att gilla läget, vi har varit inställde på det. Vi har varit helt lediga idag (lördag) för att återhämta oss.

Edsbyn på bortaplan har kanske varit den absolut svåraste matchen att ta sig an de senaste säsongerna, men i år är det kanske en lite mindre omöjlig uppgift. Två gånger har man åkt på stryk hemma i Bandykyrkan, mot VSK och senast mot Broberg. Man har dessutom ett par riktigt tunga avbräck i form av otursförföljde Daniel Liw, och mot Vänersborg utgick även Joakim Hedqvist som sannolikt tvingas vila imorgon. Så lite lättare borde det bli, eller?

- Nej, Edsbyn borta är fortfarande en av de topp-tre tuffaste matcherna som finns, oavsett om de har en eller annan som saknas, säger Magnus Berglund. Men vi har en bra känsla för att spela uppe i Edsbyn som hänger kvar från slutspelet ifjol, så vi hoppas att vi kan få ut vårt bästa spel.

I Sirius är alla tillgängliga och fit for fajt nu när Broberg kommit tillbaka från sin skada och Hellqvist hämtat sig från magsjuka. Som det ser ut idag blir det samma trupp som var nere i Vetlanda som får förtroende igen. Så vad har vi att förvänta oss från Sirius imorgon?

- Vi ska vara väldigt bestämda, vi ska inte ge avkall på något utan gå in i det med hull och hår. Vi ska inte ta hänsyn till att det är Edsbyn vi möter, det är tveklöst det absolut viktigaste. Jag är i stort sett nöjd med vad vi har presterat i de senaste matcherna, men om jag har en önskan så är det att vi behöver bli effektivare utifrån det spel vi har.

Posten senast uppdaterad 6 feb 2010 kl. 17:21

Annonser


51