Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1327
f22d23a1f65d439aa8496b052e247b43
TillbakaLars Fall. Foto: Kenta Jönsson (UPD: 2012-11-16 16:54:50)

Lars Fall. Foto: Kenta Jönsson

Skadedrabbat Sirius tar emot Ljusdal

Det var ett minst sagt skadedrabbat Sirius som tränade under fredags eftermiddagen. Niklas Hellqvist, Patrik Johansson, Alexander Mayborn och Viktor Broberg var inte med på ute på isen utan jobbade med rehabilitering. Hellqvist och Johansson kommer att missa matchen imorgon men Mayborn och Broberg är tillgängliga för spel. Positivt är också att Matvej Azarenkos rygg är bättre och han fanns med ute på isen. 
-Med tanke på skadeläget i laget kan Pierre Roos som är registrerad för spel sedan tidigare vara aktuell för comeback. Vi kommer anpassa oss efter vädret och isförhållandena och spela med det bästa laget därefter. 
Om underlaget blir dåligt blir det mer lyft. Då spelar vi med de spelare som är mest lämpade för ett tufft och fysiskt spel, säger tränaren Olle Gabrielsson.

Nykomlingen Ljusdal är ett lag som vår kapten, Lars Fall har bra koll på. 
-De har satsat ungt och spelat med ungefär samma lag i några år nu och har en vision hur de vill spela och satsar hårt på det, samt att de även fått framgång i det eftersom de är tillbaka i eliten säger Fall. 

-Vi ska variera vårt spel så att de inte vet vad som kommer att hända alla gånger vi går till anfall. Dessutom ska vi hålla oss till vår matchplan och jag hoppas vi kan ta tag i matchen från start avslutar Fall. 

Glöm inte att köpa vårt matchmagasin där hela intervjun med Lars Fall finns att läsa samt preliminära startelvor och övrigt information om matchen. 

Sirius Bandy-Ljusdals BK
Lördag 17 november 15:00
Studenternas IP

Välkomna! 

/Redaktionen

Posten senast uppdaterad 16 nov 2012 kl. 16:54

Annonser


51