Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
164
2ca039349b8b9dacf5cc8eae50a27d60
Tillbaka

SM-finalerna till Uppsala ytterligare fyra år.

Ett fantastiskt vinterevenemang med fart, fest och finlir kommer att fortsätta att utvecklas i nära samarbete mellan de båda parterna. Under en tid har det varit osäkert var och hur finalen skulle utvecklas men nu är allt klart. Det blir Uppsala med en möjlighet att bygga vidare på starka traditioner och framtid för sporten. Med ett besökssnitt på över 20.000 åskådare på herrfinalerna de senaste fem åren är bandyfinalen en upplevelse för såväl bandyentusiaster som övriga besökare. Stora som små.

Finalen är en klassiker i sportsammanhang och har genomförts i Uppsala sedan 1991. Den har stadigt utvecklats till den stora framgång den är idag genom ett aktivt samarbete mellan Uppsala kommun, bandyförbundet och elitklubbarna. Något parterna väljer att bygga vidare på ända fram till 2012. 
"Vi ser fram emot att tillsammans med Uppsala vårda och utveckla SM-finalen, som är en klassisk idrottshändelse" säger Håkan Ramsin, ordförande i Svenska Bandyförbundet.

"Vi är mycket glada och stolta över att få det fortsatta förtroendet att utveckla finalerna i Uppsala. Vår stad är en sann bandymetropol och vi kan genom vårt läge erbjuda bästa tillgången till finalen för alla supportrar. Tillsammans med bandyförbundet och föreningarna vet vi att vi kan göra vår bandyfest ännu större och bättre!" säger Gunnar Hedberg,
kommunalråd Uppsala kommun.

Källa: Svenska bandyförbundet

 

 

 

Posten senast uppdaterad kl.

Annonser


51