Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1423
cfee43f5ebcbc2ae7d0608d076686cb8
TillbakaMatchens profil Max Eriksson. Foto: Kenta Jönsson (UPD: 2013-01-18 10:52:46)

Matchens profil Max Eriksson. Foto: Kenta Jönsson

Spännande match mot Kungälv

IFK Kungälv startade säsongen på ett strålande sätt. Framgångarna i World Cup fortsattes med en bra inledning på Elitserien då man ett tag till och med var med och slogs om förstaplatsen och man imponerade med bland annat segrar mot Sandviken och Villa. Den femte december förlorade laget en hemmamatch mot serieledarna Hammarby och efter den matchen har laget förlorat nio av elva matcher. Laget verkar leta efter sin form från början av säsongen och det är trots allt ett lag med många spelare av hög klass som tidigare har visat upp ett spel för en topplacering i Elitserien.

Sirius har en formkurva som pekar uppåt. Efter nyår har laget vunnit fyra av fem matcher och har börjat en liten klättring i tabellen. Det har gjorts några ändringar i laget den senaste tiden och en av dem är att Max Eriksson har gått ner och spelat back där han varit strålande. 
-Vi värderar våra lägen och spelar många passningar på många spelare. När vi väl går gör vi det fullt ut och vi har en väldigt bra defensiv att luta oss tillbaka på säger Max Eriksson om de senaste segrarna. 

-Vi ser ingen press att vinna imorgon, för oss är det bara en bonus om vi vinner och vi har vunnit ett par matcher för att vi har gjort ett hårt jobb och varit väldigt ödmjuka säger Patrik Johansson som imorgon möter sin moderklubb. 

I laget är det klart sedan tidigare att Mattias Åhlén och Lars Fall vilar på grund av skador och truppen till matchen tas ut efter lagets tränings i eftermiddag.
Ni kan läsa hela intervjun med matchens profil, Max Eriksson i matchbladet imorgon.

Kom till Studan och stötta blåsvart! 

Matchfakta:
Sirius Bandy-IFK Kungälv
Lördag 19 januari, kl 15:00
Studenternas IP
Välkomna!

/Redaktionen

Posten senast uppdaterad 18 jan 2013 kl. 10:52

Annonser


51