Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
181
a1bf9c2c5e17af37570373632f25cd75
Tillbaka

Olle Gabrielsson

Svenska Cupen…

Det är med blandade känslor som jag ser tillbaka på helgen. Vi gör en jättebra turnering. Vi går in med inställningen att vi skall bygga på våra grejer och ge 100 % i allt vi gör. Tycker att vi genomför det med bravur. Nu gäller det att använda detta på bästa sätt och försöka fortsätta utveckla vårat spel. ”Sunken” såg riktigt bra ut, kul att han gör mål och det får man gärna fortsätta med. Eskil var lite av lägerchef och såg till att vi hade det bra och att alla trivdes. Det bildades, som Jocke sa, ett matlag och ett legoland, vilka som tillhörde vilken grupp låter jag vara osagt. Kan bara säga att jag fortfarande är regerande mästare i Fifa09 och att det spelar nog ingen roll hur mycket träning alla över trettio får, de har helt enkelt inte finmotoriken som krävs med handkontrollen.
Sen till det mycket tråkigare… Jag får grovt matchstraff mot Vetlanda efter en ren olyckshändelse. Jag åker i djupled för att få en passning av Fall, Rolf Hedberg gör som alla backar försöker stänga vägen för mig genom att placera sig i min åkbana. Vi åker ihop och olyckligtvis på något sätt träffar min klubba honom i ansiktet, den tar till och med så illa att ögat skadas. Jag tar upp klubban i ren reflex för att skydda mig. Jag har pratat med Rolf idag och han var förstående att det var en ren olyckshändelse det kändes riktigt skönt för mig. Ögat var svullet och han visste inte riktigt än hur illa det var, läkarna var tvungna att vänta på att svullnaden skulle gå ner innan de kunde säga mer. Nu är det bara att hoppas att allt blir bra och att Rolf blir helt återställd.
Det konstiga med det hela är att domarna bedömer det som att jag åker fram till Rolf när bollen inte är nära i spel och slår honom i ansiktet med min klubba. Ännu konstigare är att de inte blåser av i fall de gör den bedömningen… Det går 6-7 sekunder och  vi har fortfarande bollen då ser Eskil att det ligger en spelare på isen, då han böjer sig ner och tar upp den, först då blåser domaren. Efter ett kort överläggande mellan linjedomaren och huvuddomaren får jag mitt röda kort. Ute på isen säger domaren att jag har slagit Rolf i ansiktet men en knytnäve.
Vi får väl se vad som händer nu, jag hoppas bara att Rolf blir helt återställd och inte får några som helst men.

// Olle

Posten senast uppdaterad 3 dec 2008 kl. 20:26

Annonser


51