Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
112
3f09841f64bc5e80c57ade97f77ee481
Tillbaka

Svenska Cupen i Västerås.

- Hej Mats. Matchspel i Svenska Cupen och först ut är Västerås. Om vi ser till hela gruppen kommer grabbarna även att möta Vetlanda och Kungälv. Hur tänker du när du ser motståndarna?
- Det ser ju onekligen tufft ut. Vi kommer att slå ur underläge. Både Kungälv och Västerås har säkert minst 30 ispass på fullstor inomhusplan. Även Vetlanda har spelat ett antal matcher på fullstor plan så alla de här lagen ligger långt framme i försäsongsträningen. Våra grabbar har endast hunnit med två pass på fullstor plan.

- Vad hoppas du få ut av spelet?
- Målet är att göra en så bra turnering som möjligt efter de förutsättningar som vi har haft. Vi ska spela vårt egna spel när vi har bollen, spela in de nya grabbarna i laget och fortsätta köra vårt spel som vi hade i våras. Vi ställer inga krav resultatmässigt.

- För att gå till söndagens finalspel krävs det att grabbarna kommer sämst på andra plats. Hur tror du att tabellen kommer att se ut?
- Grabbarna är tävlingsmänniskor och vill ju alltid vinna men som sagt, vi har inga resultatmässiga krav på oss. Jag tror att Västerås kommer att vinna före Vetlanda. Sen har vi ju också Kungälv, som slog Motala stort för ett litet tag sedan….. Som sagt, det kommer att bli tufft. Vi får se oss som underdogs.

- Hur som helst så önskar vi alla lycka till i cupen.
- Tackar.

Hemsidan tackar för sig

Sirius möter på torsdag Västerås, fredag Kungälv och på lördag Vetlanda. Förhoppningsvis kommer hemsidan att kunna vara på plats vid några av matcherna.
För hela matchprogrammet samt tider se: http://www.bandycup.se/svenskacupen/layout/games.asp

 


Posten senast uppdaterad 9 okt 2008 kl. 13:31

Annonser


51