Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1940
1ca18c1fda0097eb8647c99625f5e5ad
TillbakaTvå mål av Hammarström räckte inte till i dagens match mot Tillberga. Foto: Kenta Jönsson (UPD: 2015-01-28 21:15:11)

Två mål av Hammarström räckte inte till i dagens match mot Tillberga. Foto: Kenta Jönsson

Tillberga drog längsta strået i spännande match på Studenternas

Sirius startar matchen och börjar med att hålla boll. Bägge lagen skapar ett par chanser var utan utdelning innan gästande Tillberga gör det första målet i den 20:onde matchminuten. Det är Mattias Rydberg som sätter ett långskott på Kyllönen. 

Sirius trycker på och skapar lägen men lyckas inte få in bollen. Istället ökar Tillberga på sin ledning tolv minuter efter det första målet genom Lindqvist. Tillberga har mer och mer tagit över matchen och går ut från första halvlek med en 2-0-ledning.

Blåsvart börjar med energi från start i andra halvlek och fortsätter att skapa chanser - men fortfarande har man svårt att näta. Tillberga å sin sida spelar säkert vilket gör att det inte händer så mycket i inledningen av andra halvlek.

Dock fixar Tillberga 3-0, återigen genom Mattias Rydberg, i den 66:e minuten. Sirius begär kort därefter time out. Tillberga får direkt efter time outen en riktigt het chans men Kyllönen räddar. 

Till slut får dock Sirius in bollen; i den 79:onde minuten får Hammarström in bollen bakom Rasmus Eriksson till 1-3. Sirius trycker därefter på mer och mer i anfallet för att försöka reducera och Tillberga begär nu time out.

I den 90:onde minuten lyckas Sirius reducera, återigen genom Hammarström, och med fem minuter kvar på matchen blir det ett spännande avslut.

Men inga fler mål blir det - Tillberga lämnar Studenternas med två poäng och säsongens första seger i bagaget. 

Sirius tar nya tag på fredag då man möter Kungälv på bortaplan.

Matchfakta:
Sirius-Tillberga 2-3 (0-2)
Utv. min: 0-30
Publik: 838

/Magdalena Carlstedt

Posten senast uppdaterad 28 jan 2015 kl. 21:15

Annonser


51