Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1405
d4eb0b31e3a3933455016272a5cde84f
TillbakaKom till Zinken och stötta blåsvart! Foto: Kenta Jönsson (UPD: 2013-01-07 21:28:09)

Kom till Zinken och stötta blåsvart! Foto: Kenta Jönsson

Trettondagsderby på Zinken

Sirius har den senaste tiden mött tufft motstånd där laget har gjort bra prestationer mot Villa, Edsbyn och även i matchen mot Hammarby på annandagen. Poängen har dock rättvist uteblivit då lagen varit strået vassare i de matcherna. Senast spelade dock blåsvart en fartfylld och kontrollerad bandy på Studan när man slog Broberg med 7-3 vilket innebär att laget har producerat 14 mål framåt på två matcher (förlust 10-7 borta mot Villa medräknat) så det är med en bra känsla som laget åker till Zinken imorgon. Sirius har faktiskt inte förlorat där sedan säsongen 09/10, då i kvartsfinalspelet.
Pierre Roos är tillbaka i träning men inte tillgänglig för spel och Mattias Åhlén är ett frågetecken på grund av en fotskada och beslut kommer att tas under morgondagen. I övrigt är truppen redo för spel. 

Hammarbys fina form håller i sig och 16 segrar på 18 matcher talar sitt tydliga språk. Det är Sveriges just nu bästa bandylag som Sirius möter och det finns mängder med spelare i laget att hålla koll på. Kalle Spjuth har hittat målformen (14 mål) och tillsammans med lagets skyttekung Misha Pasjkin (23 mål) och nyförvärvet Adam Giljam (14 mål) så producerar de stor del av lagets mål. 

Ta er gärna till Zinken och se matchen på plats. Mycket folk väntas och Uppsalapubliken tillsammans med många Bajenfans brukar alltid bidra till en bra stämning i detta derby.

Hammarby-Sirius Bandy
Söndag 6 januari, kl 13:15
Zinkensdamms IP
Följ matchen via unt.se/sport

/Redaktionen

Posten senast uppdaterad 7 jan 2013 kl. 21:28

Annonser


51