Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
343
4d920c9faa84b54aa15855b9c50fd53a
TillbakaAlexander Mayborn (UPD: 2009-02-26 16:43:33)

Alexander Mayborn

TV-Debuten avklarad

Vilken gårdag, världens vackraste fotbollslag stod för en fruktansvärt smart insats mot världens med överskattade lag. Jag pratar självklart om underbara Liverpool som slog Real Madrid.....borta.
För att slippa bli besviken efter matchen i returmötet om två veckor ställer jag in mig redan nu på 0-6 till Real i den.
 
TV-debuten gick väl hyffsat smärtfritt. Tog tåget till sthlm runt halv 3 snåret, när jag kom till sthlm blev det taxi, med en riktigt trött taxichaufför. Antingen var han sjukt trött på att prata me folk han inte känner eller förstod han inte min Väsgötska helt enkelt, skulle tippa på de andra altenativet.
När vi kom fram fick jag ett vänligt bemötande av Aina som är redaktör på eftersnack. Sen blev man sminkad så man såg okej ut i tv, lite läckert sådär.
 
Som tur e va det sköna människor i programmet så jag slapp bli nervös.......nu har man ju fått in en fot, kanske dags att ta tag i drömjobbet....Bolibomba. Ken Rings sidekick, Big fred fick ju göra krokodill......å jag vet att jag skulle göra de bättre än han, så SVT......ni vet vart eran nya main man sitter...ouuehhh BDG. Enda problemet som jag ser det är ju dialekten. Bara Danskar...oj förlåt....skåningar som verkar får skilja sej från mängden i tv, i radio däremot ska dom ha så sjuka dialekter som möjligt. Överlägset roligaste dialekten är ju Östgötska, kan omöjligt ta något dom säger på allvar.
 
Efter programmet fick man tvätta bort sminket om man ville, jag ljög och sa att jag skulle duscha när jag kom hem. Man vill ju inte kasta bort en stund där man kan se lite läcker ut, kände mej dock som falsk rakt igenom när jag satte mej på tåget, nu vet jag hur ni tjejer känner er och varför ni inte vågar duscha ihop med killen när ni precis börjat träffats. NI e ju lurifaxar allihopa, smink, löshår, brunkräm....vi gillar ju er som ni e så ni kan sluta luras...ouueh!
Dock bara Werner och Kaveh som fick se mej, det var vi som kollade på vackra Liverpool hemma hos mej. Men båda två satt å kolla på mej i msyg kände jag, spänd stämning, så jag smög ut till toan och tvätta bort de.
 
för er som missa programmet......fyyy...men här har ni de iaf, dög jag eller?
http://svtplay.se/v/1458494/abc/25_2
 
Nu ska jag ner till studan och fila lite på mina klubbor....vi lämnar inte åt slumpen, för vi är Sirius.
 
Youll never walk alone
 
// 16

Posten senast uppdaterad 26 feb 2009 kl. 16:43

Annonser


51