Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
452
849afd0bd4aa069fae05f6dada9bb7a6
TillbakaBild från förra säsongen efter matchen Sirius-Vänersborg (UPD: 2009-11-18 01:15:26)

Bild från förra säsongen efter matchen Sirius-Vänersborg

Två nya poäng bärgade för IKS

Men nerv fanns det ändå i matchen och slutresultatet skrevs till 3 - 2.

Vänersborg byggde ofta sina uppspel på att Henrik Eriksson skulle hitta Olsson, som i sin tur spelade långt i mitten på Paskin. Idag tilläts inte Eriksson få ytorna i mitten och Vänersborg tilläts inte att komma fram speciellt ofta till farliga avslut. Sirius däremot spelar med en helt annan filosofi om hur bandy ska spelas. Idag kunde vi se att "tänket" och det blå-svarta spelet börjar ge en tyngd, som i slutändan ger resultat. Mycket starkt jobbat av Sirius och belöningen blev ikväll två nya poäng.

1220 personer i publiken trotsade regnet för att stötta blå-svart. Säleby storspelade och fick helt riktigt Arbetsklädshuset pris, Matchens blåställ.
Hemsidan pratade efter matchen med en annan slitvarg, som definitivt spelade upp sig i andra halvlek, nämligen Joachim Boivie. Joachim berättade att isen var tung och svårspelad men att Sirius hela tiden fortsatte att nöta sitt spel. Jocke tyckte också att Sirius borde ha dragit ifrån i målprotokollet redan i första halvlek, med tanke på alla målchanser och skott som kom från siriusklubbor. Hur som helst tror jag att många kan skriva under på att Sirius hade en helt annan tyngd i sitt spel än vad Vänersborg mäktade med. Men en uddamålsledning känns aldrig trygg och många siriussupporters var säkert väldigt nöjda och lättade då domaren blåste av matchen. Kapten Pirre Roos sa också att det här var en kämpamatch och helt i rätt riktning. Hemsidan vill också lyfta fram Andreas Werner, som gjorde en helt igenom en mycket bra kämpainsats och framför allt i andra halvlek.

0 - 1    Andreas Eriksson
1 - 1    Erik Sundin, pass Andreas Eskhult
2 - 1    Hörnmål av Mattias Wiberg
3 - 1    Andreas Werner, pass Lars Fall
3 - 2    Straff Viktor Weiselius

Posten senast uppdaterad 18 nov 2009 kl. 01:15

Annonser


51