Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1225
b41f4d065749f381c41cfdb6342cd64d
Tillbaka (UPD: 2012-08-01 22:09:08)

Två try out-spelare kommer på besök

- Fredrik ansluter till truppen redan i morgon. Han är färdigutbildad civilekonom och sökt Masterutbildning i Uppsala. En spelare som ska kunna vara användbar på flera positioner, säger Janne Sjonemark, tf. klubbchef i Sirius Bandy.

Fredrik Johansson har ett 50-tal Elitseriematcher på meritlistan hos mesta mästarna Västerås. Senaste säsongen representerade han Köping i Allsvenskan.

- Jag har fått många lovord om Fredrik och det ska bli kul att se honom på plats hos oss. Fredrik är en resolut och stabil back, men har även spelat defensivt på mittfältet det senaste året. Han ska dessutom vara en ambitiös bandyspelare- och person, säger Siriustränaren Olle Gabrielsson.

 - Den andra try out-spelaren Joonas Peuhkuri kommer på besök i mitten av månaden, säger Sjonemark.

Joonas kommer närmast från spel i IFK Helsingfors.

- Joonas är en duktig passningsspelare med bra teknik. Vi vet lite mindre om honom, därför ska det bli spännande att se honom på isen. Han har erfarenhet av Elitseriespel i Finland samt från det finska U23-landslaget, säger Gabrielsson.

Som tidigare nämnt så kommer inte Anders Östling att representera Sirius Bandy nästa säsong.

- Anders var väldigt sugen på att komma till oss men tvingades tacka nej då hans fot inte håller för ännu en Elitseriesäsong.

I övrigt så har det varit mycket jobb runt bandyn i sommar. Organisationsfrågor, rekrytering och att ta ett helhetsgrepp på säsongen 2012-13. Just nu jobbar vi intensivt med rekryteringen av vår trupp. Vi för fortfarande diskussioner med ett antal spelare som kan vara aktuella för oss, säger Sjonemark.

Sirius A-lag har i dagarna kommit igång på is. Det är 14 energifyllda spelare och gästspelande Christian Mickelsson som är på besök från sina nya klubb Neftyanik i Ryssland.

Posten senast uppdaterad 1 aug 2012 kl. 22:09

Annonser


51