Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
2603
da08e8a7f4cc091fb2f1a78d7fee26e2
Tillbaka (UPD: 2018-10-22 10:04:28)

U20 | Svenska Cupen i Lidköping

Sirius inledde cuphelgen med en uddamålsförlust mot Västerås SK.

- Det blev en match där vi inte lyckades med passningsspelet, säger Håkan Karlström och fortsätter:


- Ambitionen som vi alltid pratar om, att vi ska vara spelinriktade, att alla ska göra sitt jobb för en stark defensiv fanns under matchen och killarna försökte verkligen men spelet hackade och vi fick spelvändningar och omställningar emot oss som blev för jobbiga, säger Håkan Karlström.


Lördagsmorgonen startade med en viktig 3-1-seger mot Nässjö.

- Det var fortsatt bra fart på skridskorna i denna match. Passningarna satt betydligt bättre och försvarspelet som oftast är väldigt starkt var fortsatt väldigt bra, säger Håkan Karlström. 


Lördagen fortsatte med en helt avgörande match mot Vänersborg, en match som Sirius till slut vann med 4-3 efter en jämn och böljande tillställning. Segern gav Sirius gruppsegern och nu väntade Villa Lidköping i semifinalen.
- Villa är väldigt starka! Vi pratade ihop oss om att vi ska utgå från vår starka defensiv, göra det trångt, ligga nära dem och vara snabba i omställningarna, säger Håkan Karlström.

Efter en väldigt stark insats gick Sirius till halvtidsvila med 2-2 men i andra halvlek var Villa strået vassare och de lyckades gå ifrån i slutet av matchen och vann till slut med 5-2. Nu väntade match om tredje pris mot Nässjö  

- Det är svårt att analysera matchen mot Nässjö. Vi fick inte riktigt upp tempot i början av matchen och vi hamnade i underläge med 0-4. Vi ledare kände ändå att det var väldigt missvisande siffror och att vi skulle bli belönade om vi fick upp tempot och hade tålamod i vårt spel, säger Håkan Karlström. 


Sirius hämtade upp underläget till 3-4 och hade flera riktigt bra chanser att utjämna matchen helt. I slutet av den andra halvleken lyfte Sirius laget men lyckades inte få någon utdelning, istället drog Nässjö ifrån ytterligare och vann till slut med 3-6.

- Sammanfattningen av helgen måste ändå bli att vi återigen får det bekräftat att vi har en väldigt bra defensiv, att vi blir bättre och säkrare i passningsspelet för varje match som vi spelar, att vi har bra tålamod och att vi verkligen försöker genomföra det vi bestämt och tränar på varje vecka. Vi ledare är på alla sätt mycket nöjda och belåtna med helgen och ser fram emot kommande seriespel, säger Håkan Karlström.

Posten senast uppdaterad 22 okt 2018 kl. 10:04

Annonser


51