Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
470
59aebc3449079154758e875d8a3f3502
Tillbaka (UPD: )

Uppsala arrangerar SM-final i bandy i samarbete med NCC

En huvudvärd från näringslivet är avgörande för att Uppsala kommun kan arrangera och utveckla Bandy-SM, liksom stödet från andra partners och sponsorer.
Uppsala är Sveriges största bandystad med tio egna bandyklubbar. Över 30 000 åskådare ser varje år SM-finalerna i Uppsala. För att kunna finansiera den folkfest som Bandy-SM blivit samarbetar kommunen med NCC som huvudvärd för tredje året i rad.
- För oss är samarbetet med näringslivet centralt för att kunna genomföra SM-finalerna på detta fantastiska sätt. Att långsiktigt kunna samarbeta kring ett för uppsalaborna så viktigt arrangemang visar på det fina engagemang som NCC har för Uppsala, säger Kommunstyrelsens ordförande Gunnar Hedberg (M).
Junior- och ungdomsfinaler går av stapeln fredag 19 mars, damfinalen spelas lördag 20 mars och herrarnas klassiker söndag 21 mars. I år inkluderar biljetterna till herrarnas klassiker alla helgens finaler. Biljetter säljs på Ticnet sedan den 30 november.
Festligheterna inleds redan lördagen den 13 mars med barnaktiveter. Under finalhelgen står kända artister på scen på fredagen 19 mars. På lördagen 20 mars kan man prova olika sporter tillsammans med kända sportprofiler från Sirius bandy, Storveta innebandy, Almtuna hockey och Uppsala basket och Sirius fotboll. Det blir även en bandygala på Uppsala Konsert & Kongress.
- NCC i Uppsala är en lokal aktör som värnar om stadens utveckling och därför vill vi bidra till att SM-finalen kan fortsätta och även utvecklas i Uppsala. Detta är idag en av de största riksfinalerna i Sverige, säger Jennie Sahlsten, marknadschef på NCC Construction i Mälardalen i ett pressmeddelande.

Posten senast uppdaterad kl.

Annonser


51