Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1926
1286fd81013fe7907b8643da94decb8b
Tillbaka (UPD: 2015-01-16 14:22:07)

Västeråsmatchen glömd, Edsbyn nästa

Västerås blev en för svår nöt att knäcka för Sirius på onsdagskvällen. Trots en bra inledning där Sirius stack upp flera gånger, främst genom Robin Olsson som för dagen var pigg, var det istället Västerås som i den 13 minuten tog ledningen. En hörnretur som uppstod efter Siriusslarv och en dålig resning. 2-0 var även det resultatet av en felpassning. Västerås utökar och går in i halvtidsvila med en 3-0 ledning. 

Andra halvleken inleder Västerås bästa och gör snabbt 4-0. Sirius har allt svårare att komma till avslut men efter en läcker genomåkning av Joel Wigren kan lagkaptenen enkelt sätta bollen i mål. Västerås täpper till bakåt och är laget som sedan producerar framåt. Under den avslutande kvarten gör laget fyra raka mål. Adam Rudell putsar siffrorna två gånger, bland annat ett mål genom assist av Johannes Camilton. Slutresultatet skrivs till 3-8.

Joel Wigren summerar match, se klippet från Bandybloggen här. 
Alla målen från gårdagens match kan ni se här. 

Matchfakta: 
Sirius - Västerås 3-8 (0-3)
Målskyttar Sirius: Adam Rudell (2), Joel Wigren
Hörnor: 5-12
Utvisningsminuter: 0-20
Publik: 822

Inför matchen mot Edsbyn: 

Det svåra spelschemat för de blåsvarta fortsätter när laget på fredag beger sig till Edsbyn för match mot ett av seriens formstarkaste lag. Laget slog häromveckan Hammarby med förkrossande 10-3 och plockade igår två nya poäng i den svåra bortamatchen mot Broberg/Söderhamn. 

I eftermiddag tränar laget där fokus laget kommer analysera gårdagens match och hitta tillbaka till den trygga bollhållning som fanns mot Ljusdal och Kalix. 

Thony och Pierre väljer att inte göra några förändringar i truppen förutom att junioren Jonas Eklund vilar. 

- Vi har analyserat Västeråsmatchen. Tagit med oss det bra och ska fokusera på att göra det ännu bättre. Prioriteringen ligger i att hålla ett bra passningsspel. Det fick vi inte till mot Västerås då de pressade högt och stressade oss. Något vi även kan förvänta att ett starkt Edsbyn kommer göra. Sen nämner vi ständigt att inte tappa boll. Det händer alla lag. Vi har dock under året blivit straffade direkt när vi gör det, säger Pierre Roos och fortsätter. Defensivt mot Edsbyn gäller det att ha koll på det långa spelet. Där är de bland de bästa i Sverige. Vi vet deras styrkor men även svagheter och ska ge de en riktig match ikväll. Posten senast uppdaterad 16 jan 2015 kl. 14:22

Annonser


51