Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
156
60e6b39c958987674d1b4a767c8f6431
Tillbaka

Vetlanda besegrade Sirius med 5 - 0 på Tjustkulle

Sirius började bra och höll bollen bra inom laget. Situationerna som föregick de två första målen var olyckliga eftersom Sirius då hade kontroll över bollen. Sirius spelade första halvlek i hård motvind och det förändrade också matchbilden, säger Mats. Ändå kunde Sirius spela bollen bra inom laget och få till ett antal bra målchanser. Sett till hela matchen hade Sirius bland annat två stolpskott och ytterligare flera tillfällen där skotten gick utanför. Ingen utdelning på målchanserna, med andra ord.

 

Andreas Eskhult åkte på en ordentlig lårkaka och fick kliva av matchen inför andra halvlek. Erik Sundin gick in och tog Eskhults plats och gjorde det mycket bra. Erik blev också vald till Sirius bäste spelare.

Hemsida frågar Mats om den olyckliga starten

-          Inför matchen pratade vi om hur viktigt det är att alla är fokuserade och är med vid matchstart. Det kändes verkligen som så att vi var det då vi klev på. Det är några matcher som vi inte har varit med inledningsvis fastän vi har pratat om viktigt det är med full fokus. Vi har en bra känsla i laget och alla är riktigt spelsugna. Det var visserligen tungt att få ett 0 – 3 underläge så tidigt i matchen men vi kände att vi var med och hade vi fått något eller några mål innan paus så fanns känslan att vi hade kunnat vända det här, säger Mats.

 

Eskhult fick en lårkaka. Hur förändrade det matchbilden?

 

-          Erik Sundin gick in och tog Eskhults roll på mittfältet och det gjorde han bra. Han blev också vald till Sirius bäste spelare. Självklart inte bra att Andreas blev skadad och jag hoppas att han kan vara med i matchen på söndag men det beror på hur stor blödningen i muskeln är, säger Mats. Vi spelade jämt med Vetlanda men några oturliga mål i inledningen och vårt missflyt vid avsluten gjorde att det blev som det blev, men vi spelar bra och är inte långt borta alls. I andra halvlek gör de mål på en kontring och på en hörnretur. Jeppe räddade första skottet. Vi hade ett bra tryck på dem i andra men fick inte till avsluten.

 

Till Hemsidan säger också Mats att Jeppe gjorde en stormatch i målet och gjorde många bra räddningar. Erik axlade Eskhults roll mycket bra på mittfältet. Det är en härlig stämning i laget lyfte sig rejält men hade oflyt i avsluten, avslutar Mats.

 

Hemsidan ser fram emot nästa match som är nu på söndag

 

 

 

 

Posten senast uppdaterad 20 nov 2008 kl. 12:52

Annonser






























51