Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1971
58fc4d3ad4e9bcb909039bf642a7f513
TillbakaSirius fick med sig två viktiga poäng hem från Ljusdal. (UPD: 2015-03-06 12:11:51)

Sirius fick med sig två viktiga poäng hem från Ljusdal.

Viktig seger mot Ljusdal

Sirius öppnade matchen med energi och tryck i skridskorna. Passningsspelet var säkert och effektivt och man skapade flera anfall mot ett högt pressande Ljusdal. Det dröjer en kvart innan blåsvart får utdelning; 0-1 sätts av Adam Rudell på en retur. Ljusdal trycker efter det på för en reducering och skapar ett par farliga lägen. Halvleken slutar dock 0-1 till bortalaget.

I den andra halvleken får Ljusdal in bollen snabbt; i den 51:a matchminuten slår Kalle Mårtensson in 1-1 på en hörnretur. Efter detta avtar Sirius energifyllda spel något och Ljusdal får å sin sida desto mer energi från målet, vilket resulterar i ännu ett mål för hemmalaget drygt fem minuter senare. Återigen är det Kalle Mårtensson som målar. 

Bara två minuter senare får Ljusdal straff, men Kyllönen nyper skottet och Sirius får därmed en "andra chans" och man trycker på för en kvittering. Men det dröjer nästan femton minuter innan bollen går in i mål. Denna gång är det Ilja Grachev som är målskytt.

Med femton minuter kvar och ställningen 2-2 står matchen och väger. Bägge lagen visar kampvilja och skapar en hel del farliga chanser. I den 80:onde minuten får Sirius in en hörna, målskytt Mattias Hammarström, och de sista tio minutrarna av matchen blir mycket spännande för bägge lagen. 

Men ställningen 2-3 står sig och ett kämpande Sirius, med en målvakt i form av Kimmo Kyllönen som stod för fantastiska räddningar, får åka hem från Hälsingland med 2 poäng!

Matchfakta:
Ljusdal-Sirius 2-3 (0-1)
Målskyttar Sirius: Adam Rudell, Ilja Grachev, Mattias Hammarström
Målskyttar Ljusdal: Kalle Mårtensson (2)
Utv. min: 20-30
Hörnor: 8-6
Publik: 760


/Magdalena Carlstedt

Posten senast uppdaterad 6 mar 2015 kl. 12:11

Annonser


51