Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
390
a4e42ab0ae84732426ec2da2049fd1e6
TillbakaViktor Broberg (UPD: )

Viktor Broberg

Viktor Broberg om förlängningen med Sirius

- Det känns bara bra att fortsätta att spela för Sirius och vi har verkligen utvecklats som lag. Det känns helt rätt för mig. Sirius är den klubb som jag har spelat längst i och det finns inget annat alternativ.

- Det tog längre tid inför fjolårssäsongen att få din signatur på kontraktet. Vad berodde det på?

- Jag hade mer eller mindre bestämt mig för att sluta med bandyn. Vi fick ytterligare ett barn och jag hade inte så stort sug efter spel. Men när det började dra ihop sig igen så kände jag att jag verkligen ville vara med igen.

- Det valet är klubben, Hemsidan och supporters väldigt tacksamma för. Verkligen kul att du nu har valt att fortsätta spela. Det är snart sommar och det känns avlägset till bandysäsongen. Hur håller du dig i form?

- Vi kör en del med laget och några brukar gå ihop och träna tillsammans. Det blir mycket löpträning och en del skridskoåkning.

- Om vi ser tillbaka till fjolårssäsongen så gick det riktigt bra för Sirius. Målsättningen var då att klara nytt kontrakt. Vad har ni för mål med nästkommande säsong?

- Vi pratar aldrig om några placeringsmål, utan vi pratar om att sätta ett spel och det är det vi jobbar med. Sen gick det resultatmässigt mycket bättre än vad vi hade räknat med och det vore grymt kul om vi kan upprepa det vi gjorde under fjolåret.

Posten senast uppdaterad kl.

Annonser


51