Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.
ARTICLE
1228
7b3f3242bd2c843eee2d68d3fdd98126
TillbakaJoel Wigren (till vänster). (UPD: 2012-08-06 09:22:48)

Joel Wigren (till vänster).

Wigren: "Det ska bli hur läckert som helst"

Ny stad, nytt lag och ny lägenhet. Det är mycket som händer när en spelare byter klubb och stad. För Joels del har vi hört att det var en ovanligt tuff start.
-Det stämmer, vi hade en liten tuff start. Någon passade på att smyga sig in i bilen under tiden vi sprang upp med flyttkartonger. Vi var säkert borta i högst en minut och han lyckades få med sig en iPhone, en kamera och en väska med plånbok lite annat. Men bortsett från det så har det varit en väldigt bra första vecka.

Laget började sina ispass i Gränby C-hall under förra veckan och då var även Joel på plats och han tycker första veckan kändes bra.
- Ja precis, vi har kommit igång med ispassen nu vilket alltid är kul. Man brukar få ett kvitto på hur man har skött sommarträningen när man kliver på isen. Det har känts helt okej faktiskt men det är såklart ovant första träningarna med nya skridskor och nya killar i laget. Men det brukar inte ta så lång tid innan man blir bekväm i grejerna.

Det är en del förändringar i laget inför säsongen där Joel är en av dessa, och hans känsla inför säsongen är god. 
- Känslan inför säsongen är jäkligt bra. Det ska bli hur läckert som helst. Alla verkar vara jättesugna så det är bara positivt. Det ska bli spännande när träningsmatcherna drar igång för att se var vi står. Det är många lag som har rört om i trupperna och både värvat och tappat bra spelare så det känns som att det kan bli en väldigt spännande och jämn elitserie i år.

/Magdalena Carlstedt

Posten senast uppdaterad 6 aug 2012 kl. 09:22

Annonser


51