Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.

Börja spela bandy

I Sirius är du välkommen oavsett ålder och färdigheter.

Sirius Bandy, UNIK, Uppsala BOIS och Danmarks IF satsar gemensamt på de minsta knattarna. BandyKul är det gemensamma namnet för bandyskolorna.

Samarbete ger ger högre kvalitét
Tanken är att vi genom BandyKul ska kunna samarbeta bättre mellan klubbarna och få till ännu bättre kvalité på verksamheten. BandyKul vänder sig till både tjejer och killar i åldern 6-9 år.

Det ska vara kul
I BandyKul kommer vi självklart att spela bandy men vi lägger först och främst tyngdpunkten på skridskoåkning och lek. Det ska vara roligt att åka till Studenternas/Relitahallen, åka skridskor, leka och busa tillsammans sina kompisar.

Frisk luft och rörelse
Genom att prova på att spela bandy får barnen på ett lekfullt sätt möjlighet att komma ut och röra på sig och få frisk luft. I Sverige vill vi att alla barn ska lära sig att simma. Vi vill att alla barn ska få möjligheten att lära sig att åka skridskor för att få ett ”roligare liv”.

BandyKul kostar 850 kr från oktober till mars. Med hjälp av sponsorer och idéellt arbete gör vi allt för att hålla nere kostnaderna.


Är du för gammal för Bandykul? Då är du givetvis välkommen ändå. Kontakta Ungdomsansvarig, se kontaktuppgifter under fliken förening - kontaktpersoner.

Annonser


1153
1316