Logga in

?
Glömt?Logga in

Hjälp för inloggning

  • För att få tillgång till ditt lösenord anger du din e-postadress i inloggningsrutan.
  • Lösenordsfältet lämnar du tomt.
  • Fyll i kryssrutan "påminnelse av lösenord".
  • Klicka logga in och vänta sedan på ditt lösenord som automatiskt skickas till din e-postadress inom ett par minuter.

Skridskokul 2018 (i samarbete med PwC och ByggConstruct)

Arbetet med att ge barn i Uppsalamöjlighet att åka skridskor fortgår. I år arrangeras Skridskokul vecka 4, 5, 6 och 7 och ca 900 elever deltar. Skridskokul finansieras av PwC och ByggConstruct.

Ambitionen med Skridskokul är att få fler barn att uppleva det härliga i att åka skridskor. Många menar att det är viktigt att alla barn lär sig att simma. Vi på Sirius Bandy tycker det är nästan lika viktigt att alla barn får chansen att prova på skridskoåkning.

I och med att vintrarna blir mildare och naturisarna i närområdet färre får barnen i Uppsala begränsade möjligheter att prova på skridskoåkning. Att åka skridskor på gymnastiken är heller inte lika vanligt förekommande då det kräver mycket mer från läraren i fråga. Vi vill erbjuda alla barn i Uppsala möjligheten att prova på skridskoåkning.
Skridskokul gör följande:

Står för tidsbokning.

Lånar ut skridskor och hjälmar. Det finns 30 par skridskor i storlekarna 30-41 samt 16st hjälmar.

Har ledare på plats när ni kommer som tar emot er, ser till så att de barn som inte har egna skridskor får låna samt öppnar omklädningsrum mm. Dessa ledare finns sedan med på isen och håller i skridskoövningar/lekar.


Lärare gör följande:

Äger processen och har ansvar för barnen.

Ansvarar för transport till och från med buss eller annat resesätt.

Bokar tid hos Skridskokul och informerar via mail vid eventuella ändringar/avbokningar.

Är på plats en halvtimme innan utsatt starttid om det är möjligt.

Får gärna vara med på isen.

     
Våra ledare kan ta emot max två klasser (ca 40 barn) åt gången. Ni får naturligtvis ta med er fler klasser men då kan inte våra ledare köra övningar/lekar med alla samtidigt. Istället för att komma med hela lågstadiet en och samma dag rekommenderar vi att ni bokar upp flera dagar och delar på gruppen. Observera att Skridskokul gäller årskurs F-6.

Vid kall väderlek har vissa skolor en naturis i närområdet. Om så är fallet kan självklart våra ledare mer än gärna komma ut till er skola och bedriva skridskokul där. Ange i så fall detta i mailet vid bokning.

Denna verksamhet bedrivs med ekonomiskt stöd från PwC och ByggConstruct. Verksamheten går parallellt med BandyKul som är Uppsala bandyklubbars gemensamma bandyskola.

För mer information eller bokning, hör av er till Jonathan Ajdert:
Tele: 070-757 68 22
E-mail: jonathan.ajdert@icloud.comAnnonser


1153
1172